donderdag 2 februari 2012

Tv-serie's

Haaaii, iedereen heeft ze wel; favoriete serie's. Je houdt van drama, komedie, liefde, enzovoort. in serie's zit meestal alles wel, dat vindt ik er juist zo leuk aan, zo is het echte leven ook.

Omdat serie's meestal verschillende seizoenen bevatten, blijft het gewoon leuk. Er komen nieuwe mensen in, en er gaan mensen uit. Serie's zijn wel (bijna) altijd heel overdreven. Er gaan ineens iemand dood, er is ineens vreselijke ruzie, er gaan tig veel mensen vreemd, en er gebeuren 'wonderen'. Toch is het zo leuk. Als je kijkt naar GTST (sorry gtst-haters), dan herken je dit vast. Bij dit programma zijn ook eigenlijk heel veel hoofdpersonen.

Zelf vraag ik me vaak af hoe ze dat nou opnemen, in zo'n dorp. Er wordt dan al niet vaak buiten gefilmd, maar toch, ze kunnen toch moeilijk een heel dorp gebruiken voor een televisieserie. Gelukkig ben ik niet degene die hierover na hoeft te denken.

Zelf lijkt het me echt super om in een serie te spelen! Al ben ik er niet goed in, toch lijkt het me leuk om een heel andere personage als je zelf bent te spelen.

Wat vinden jullie van tv-serie's? Willen jullie ook wel in zo'n serie spelen? Laat je reactie achter, en vergeet niet op m'n poll te stemmen!

Bedankt voor het lezen, morgen een blog over skiƫn, hihi, benieuwd? lees morgen mn blog en blijf 'm volgen!

Ik ga nu GTST kijken, hahaha, doeidoeeeii ! xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten